OVER KOELEWIJN AUTOSCHADE

Hierbij willen wij ons voorstellen: wij zijn Koelewijn Autoschade uit Winkel. Een jonge, actieve en groeiende onderneming. De eigenaar Peter Koelewijn heeft jaren gewerkt bij autoschadebedrijven en heeft ondertussen een klantenkring opgebouwd door in de avond- en weekend-uren vele mensen uit de schade te helpen. In 2006 is hij begonnen in een gehuurde loods van 100 m², deze was door de snelle groei binnen een jaar te klein. Hij kon een ander pand huren inclusief spuitcabine, dit was een mooie doorgroei naar ons huidige pand. Een functioneel en representatief kantoor, een prachtige spuitcabine en een mooie routing binnen onze werkplaats. Wij zijn gestart als eenmanszaak, maar inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 12 werknemers.

Wij herstellen schade 's aan personenauto’s en bedrijfswagens volgens de FOCWA richtlijnen. Inmiddels zijn wij een begrip in de regio en werken we niet alleen voor particulieren maar ook voor autobedrijven en dealers die geen eigen schadeherstelafdeling hebben. Zij besteden de schades geheel of gedeeltelijk aan ons uit.Wij staan garant voor een snel en vakkundig schadeherstel aan uw auto. Zo werken wij altijd met de nieuwste reparatietechnieken en volgens de laatste veiligheidseisen.

Er staan diverse hefbruggen in ons bedrijf zodat er op de juiste manier en werkhoogte aan de auto ’s gewerkt kan worden. In onze mengkamer kunnen wij iedere gewenste autokleur van ieder automerk maken met onze kleurencomputer.

In de moderne spuitafdeling werken wij met autolakken, waaronder de watergedragen lakken, die het milieu zo min mogelijk belasten.